OM OSS

Välkommen till Svängstahuset - där passion och expertis möts för att skapa drömhem och smarta lösningar.

Vår verksamhet är resultatet av tre drivna entreprenörer: Darius, David och Maria. Tillsammans har vi en gedigen erfarenhet inom bygg och renovering, och vi delar en gemensam vision om att skapa unika, funktionella hem med ett öga för detaljer och innovation.

 

Darius, med årtionden av erfarenhet inom byggbranschen, har under många år drivit sin egen firma. Hans expertis sträcker sig över allt från grundläggande konstruktion till avancerade byggprojekt, och han är vår hörnsten när det kommer till att förvandla idéer till verklighet. Darius har alltid varit passionerad över att skapa hållbara och funktionella lösningar, och den kärleken till sitt arbete lyser igenom i varje projekt han tar sig an.

David och Maria, som är ett gift par, har tillsammans drivit företag inom måleri, golvläggning och badrumsrenovering i många år. De har en unik förståelse för hur detaljerna i ett hem kan göra en stor skillnad. Deras kreativa öga och skicklighet när det gäller ytor och interiördesign har resulterat i otaliga nöjda kunder och vackra hem.



Vad som förenar oss är inte bara vår erfarenhet och expertis, utan också vår passion för att skapa. Vi brinner för att förverkliga våra kunders drömmar och att göra deras hem till platser där de trivs och känner sig hemma. Vi tror på att kombinera traditionellt hantverk med moderna innovationer för att skapa smarta och effektiva lösningar som är hållbara och energieffektiva.




På Svängsthuset handlar det inte bara om att bygga eller renovera hus - det handlar om att skapa livskvalitet. Vi är övertygade om att ett hem ska vara en plats där du trivs, där du kan vara dig själv och där smarta lösningar gör din vardag enklare. Oavsett om du drömmer om ett nytt hus, en attefallsvilla, solpaneler eller KalyxX-teknik för ditt vatten - vi är här för att göra din vision till verklighet.

Så om du letar efter en pålitlig partner som delar din passion för smarta lösningar och drömhem, leta inte längre.

Kontakta oss på Svängstahuset och låt oss tillsammans skapa ett hem som du kommer att älska i många år framöver.

Våra experter

SvängstaHuset

Vi bygger drömmar, ett hem åt gången, med passion, precision och kärlek till hantverket.

Rulla till toppen